top of page
Curaj-fundal-site-v2.png
Silviu-Ispas.png

Silviu
Ispas

Membru al Biroului Național

Născut în Iași, Silviu a petrecut cele mai importante etape ale vieții sale în Reșița, Timișoara, Craiova și București. Silviu a urmat cursurile Institutului Politehnic Timișoara și ale Facultății de Mecanică din Craiova, pe care le-a întrerupt la Revoluție, absolvind apoi cursurile Facultății de Litere și Istorie din Craiova, unde a desfășurat și o intensă activitate sindicală, în Liga Studenților, Consiliul Administrativ Studențesc și Convenția Organizațiilor Studențești din Craiova, derulând și un proiect de schimb de experiență de un an, cu organizații studențești din Red Deer College – Alberta și Universitatea din Toronto, Canada.

  

Silviu a urmat o carieră în media și publicitate, cu un debut în Craiova, la Gazeta de Sud, și apoi în București, ca director general al Biroului Român de Audit al Tirajelor și apoi al filialei companiei germane ARBOmedia, unde a revoluționat vânzarea publicității naționale în presa locală. În 2010, a lansat, alături de alți parteneri, compania proprie, Midas Media.

 

Silviu a ocupat pentru doi ani (2018 - 2020) postul de Secretar General al USR, de unde a demisionat la începutul pandemiei. După pandemie, Silviu a revenit în București, în cadrul ASPA, din Primăria București. Păstrează o strânsă legătură cu domeniul publicității și cu mass-media, ca Președinte de onoare al BRAT și în calitate de consultant media pentru România și Republica Moldova.

 

După mai multe schimburi de experiență cu unul din partidele de guvernământ din Danemarca și cu Partidul Verzilor din Germania, Silviu a dobândit convingerea ca există și “politică curată” și că România merită să aibă o formațiune politică hotărâtă să pună mai presus de orice interesul comunității, al cetățeanului și al României.

bottom of page