top of page
Curaj-fundal-site-v2.png
Ingeborg Mihalik

Ingeborg
Mihalik

Membru fondator

Originară din Timișoara, Inge s-a stabilit în Maramureș în anul 2002. Absolventă a profilului științe economice la Liceul Teoretic „Bartók Béla” din Timișoara, și-a continuat apoi studiile la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, specializându-se în inginerie economică în agricultură. 

 

Din anul 2014, își desfășoară activitatea ca expert contabil, adăugând ulterior, în 2017, profesia de auditor financiar, iar din 2021, s-a specializat și în domeniul consultanței fiscale.

 

Cu un angajament profund față de comunitate, s-a implicat activ în viața societății încă din 2009, colaborând cu organizații non-profit și contribuind în calitate de membru activ al societății civile. Cu o experiență de peste 14 ani în lucrul cu tinerii și în gestionarea fondurilor europene în domeniul educației și formării profesionale, Inge a coordonat și implementat peste 100 de proiecte, dintre care 25 au beneficiat de finanțare europeană. Această vastă experiență profesională a consolidat-o în domeniul accesării și implementării de proiecte finanțate prin fonduri europene sau guvernamentale.

 

În 2020, Inge a candidat independent la Consiliul Local Sighetu Marmației, propunând cetățenilor transparență bugetară, amenajarea de piste pentru biciclete conectate între ele, susținerea producătorilor și a inițiativei locale, amenajarea unui parc sportiv, creșterea gradului de reciclare a deșeurilor, un oraș prietenos cu animalele și servicii publice de calitate.

bottom of page